OVER ONZE RIJSCHOOL

Wil jij beginnen aan je rijopleiding? Dan ben je bij Rijschool Axxo op het juiste adres. Met onze unieke lesmethodes en scherpe tarieven helpen wij je eenvoudig en snel op weg naar het behalen van jouw rijbewijs.

 

Zoals elke leerling ben je op zoek naar de rijschool die jou de beste rijlessen kan geven tegen de laagste prijs, maar je wilt ook op een leuke manier in een mooie auto les krijgen.

 

Bij Rijschool Axxo kunnen wij jou al deze dingen bieden en nog veel meer voor de laagste prijs. Bij ons krijg je de persoonlijke aandacht en hulp die je nodig hebt om met het minst aantal lessen je rijbewijs te kunnen behalen en veilig de weg op te kunnen. Omdat iedereen verschillend is passen wij de manier van lesgeven op elke leerling apart aan zodat je het volle rendement uit elke les kunt halen. Ook zijn wij gespecialiseerd in Faalangst opleidingen en/of Rijangst opleidingen, ADHD en ADD opleidingen.

 

Schrijf je snel in een voor een (gratis) proefles. Een proefles is natuurlijk het juiste moment om kennis te maken met onze unieke lesmethodes en om onze instructeur te leren kennen.

 

Tarieven Rijschool Axxo

 

Rijlessen bij Rijschool Axxo doe je altijd tegen een scherp concurrerend tarief. Een rijles kost bij ons momenteel met €10,- korting maar €27,50. Ook is het mogelijk om bij Rijschool Axxo een All-In Pakket af te nemen met een All-in pakket ben je heel voordelig gegarandeerd van een x aantal rijlessen, tussentijdse toets en praktijkexamen. Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.

 

Meer informatie over onze rijschool

 

Wil je meer informatie over Rijlessen bij Rijschool Axxo of wil je bijvoorbeeld meer weten over onze werkwijze? Wij staan je graag te woord, wij zijn telefonisch, via WhatsApp en per email bereikbaar via onderstaande contact gegevens.

 

06-84 404 569

info@rijschoolaxxo.nl

Waarom kiezen voor ons?

 

Snel en voordelig je rijbewijs!

 

Professionele ervaren rijinstructeurs

  • Zeer flexibel van ‘s ochtends tot ‘s avonds lessen
  • 24 uur per dag , 7 dagen per week beschikbaar!
  • Geen wachttijden, direct beginnen!
  • Ervaring met faalangst, ADHD en ADD.
WhatsApp Neem contact met ons op