Over ons

Ben je aan het zoeken om snel en voordelig je rijbewijs te kunnen halen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Bij Rijschool Axxo mag je starten met je autorijles als je 16,5 bent. Samen met onze ervaren rijinstructeurs leer je veilig autorijden. Wij rijden altijd bloklessen van 100 minuten, zodat je alle tijd hebt om de les goed in je op te nemen. Je hebt altijd dezelfde rijinstructeur en dezelfde lesauto. Lukt het je niet om met een handgeschakelde auto te rijden? Informeer dan naar onze automaat rijlessen.

 

Onze rijschool heeft een klantwaardering van een 9,3. Dat laat wel zien dat onze klanten heel tevreden zijn. Dat komt misschien omdat we je thuis of op school ophalen en weer afzetten, omdat je bij ons kosteloos in termijnen kunt betalen of misschien gewoon omdat zoveel mensen bij ons slagen. Wil je ook ervaren hoe het is om bij Rijschool Axxo te lessen? Meld je dan aan voor de proefles!

99,5% beveelt ons aan

Waarom Rijschool Axxo?

 

✅ Gratis herexamen

✅ Betaling in termijnen

✅ Flexibele rijles tijden

✅ Eén vaste instructeur

✅ 99,5% beveelt ons aan

✅ Beoordeling van 9,3

✅ Rijlessen van 60 min

✅ Theoriecursus in 1 dag!

Rijschool Axxo heeft ruime openingstijden. Want met school, een bijbaantje, sport en vrienden zitten je dagen al bijna vol! Wij bieden rijlessen gedurende 7 dagen per week, tussen 8:00 en 21:00 uur. Je rijdt altijd met een vaste instructeur en een vaste auto. Dit doen we, omdat het voor jou als bestuurder het fijnst is. De instructeur weet wat je al kan en jij weet wat je van de auto waarin je rijdt kunt verwachten. Dit is dan ook één van de sterke punten van Rijschool Axxo.

 

Dus ben jij op zoek naar een bekwame rijschool in Spijkenisse, Rotterdam, Hellevoetsluis, Barendrecht, Hoogvliet, Rozenburg en Brielle of een andere regio in de buurt? Maak dan direct een afspraak voor jouw eerste rijles. Dan nemen wij spoedig contact met je op om de rijles in te plannen.

WhatsApp Neem contact met ons op